slider_bg_3
Imati samo jednu tvrtku ili osobu
koja će ispuniti što više želja i zahtjeva,
koja ima obrazovanje da poveže nove tehnologije
je i naš cilj prilikom odabira Partnera

Projektiranje

Zaokružili smo sve što je bitno na jednom mjestu, sve što Vam treba možete dobiti s nama!

u ovom dijelu naše djelatnosti pružamo uslugu realizacije projekata izvedenog stanja za djelatnosti i poslove koji se izvršavaju prilikom izvođenja i servisa kako bi se podigao nivo kvalitete budućeg upravljanja, održavanja i servisiranja opreme i uređaja izvedenog objekta, te zajedno s našim vanjskim projektantima suradnicima i poslovi izrade idejnih, glavnih, izvedbenih projekata u sklopu ponude i ugovaranja kompletnih poslova, što je često logičan i jedini ispravan zahtjev Naručitelja s ciljem lakše komunikacije, organizacije i jedinstvene odgovornosti samo s jednim izvođačem.

Vjerujemo da je projektiranje u srcu svakog projekta. 
Za razliku od drugih tvrtki u ovom području, Elektrolux se nije zaustavio samo na instaliranju i održavanju elektro i strojarskih instalacija. 
Elektrolux ima kadar iskusnih menadžera i inženjera koji mogu provoditi istraživanja i upravljanja procesom razvoja izgradnje, ali i održavanja za vrijeme eksploatacije Vašeg objekta.

Ponosni smo na činjenicu da su svi dijelovi za realizaciju Vaše ideje pod istim krovom što poboljšava znanje, brzinu i ukupnu učinkovitost. 

Također, projektiranje igra važnu ulogu u pružanju podrške našim klijentima za vrijeme korištenja objekta, gdje ispravna i stvarna projektna dokumentacija olakšava održavanje samog objekta.

Naše iskustvo i mogućnosti u električnim i strojarskim uslugama omogućuje nam da nudimo detaljan projekt od koncepta do završetka, što daje ogromne prednosti kao:
  • Jedna točka odgovornosti s boljim komunikacijama
  • Učinkovito projektiranje ostvaruje niže troškove izvođenja
  • Kraće trajanje projekta
  • Bolja završna kvaliteteta i lakše održavanje i servisiranje
  • Manji administrativni posao nakon dodjele ugovora

ELEKTROLUX GRAĐENJE d.o.o.
Šibenik
ELEKTROLUX TRGOVINA I SERVIS d.o.o.
Šibenik