slider_bg_3
Imati samo jednu tvrtku ili osobu
koja će ispuniti što više želja i zahtjeva,
koja ima obrazovanje da poveže nove tehnologije
je i naš cilj prilikom odabira Partnera

DJELATNOSTI

S nama možete dobiti kompletnu paletu strojarskih, električnih i ICT inženjerskih usluga, s velikim iskustvom u mnogim područjima specijalnosti, usluga i tržišnim sektorima.
No, u biti naš posao je jednostavan.

Ovdje je kratki uvod u ono što radimo.
Mi smo tvrtka specijalizirana za pružanje profesionalnih usluga u izgradnji gotovih tehničkih rješenja za vaš stambeni, poslovni ili industrijski objekt.
Nudimo Vam širok izbor usluga od projektiranja, proizvodnje, prodaje, izvođenja, održavanja i servisa u područjima elektrotehnike, strojarstva i rashladne tehnike. Isto tako, mi možemo pomoći Vama ili vašoj tvrtki pružajući složene usluge koje uključuju potpuno integrirano upravljanje projektom kroz cijeli životni ciklus od gradnje do korištenja.
Naša tvrtka obuhvaća sve djelatnosti u današnjem tehnološki zahtjevnom okruženju smanjujući potrebe za podugovaranjem radova s drugim i različitim tvrtkama. Mi smo u stanju koordinirati električne i strojarske usluge na jednom mjestu kako bi se povećala učinkovitost i sklad svih instalacija i opreme koje se sve više preklapaju i zavise jedna o drugoj.
Sveobuhvatnom uslugom, u ovim kompleksnim područjima tehnike, postižemo jednostavniju koordinaciju, uštedu na vremenu, tako i učinkovito iskorištenje opreme, proizvoda i sustava različitih proizvođača od kojih se očekuje da rade zajedno i istovremeno, te Vam pružiti mogućnost izbora samo jedne tvrtke za ova područja djelatnosti.
U širokoj paleti proizvoda i usluga su i proizvodnja elektro ormara i proizvodnja ventilacijskih kanala. S servisom, od kojeg smo počeli i koji nismo zanemarili već unaprijedili, našu smo paletu usluga učinili zaokruženom, te nastavili kontakt i suradnju s Vama, što Vam daje dodatnu sigurnost i jamstvo za vrijeme eksploatacije opreme.

Na širem tržištu smo prepoznatljiv partner građevinskim tvrtkama, ali i samim Investitorima pri izgradnji različitih vrsta objekata u zgradarstvu, hotelijerstvu, trgovačkim centrima i industriji.od kuća, zgrada, hotela, banaka, upravnih zgrada, trgovačkih centara, javnih i kulturnih objekata i sl.
Naši djelatnici usko surađuju s stručnjacima s građevinskim stručnjacima i arhitektima jer naša djelatnost utječe na arhitekturu Vašeg objekta.

Opseg radova u ovim djelatnostima predstavlja zaokruženu i potpunu uslugu u kompletnom području svih instalacija što nas smješta među jedne od rijetkih poduzeća i omogućava da Vam kao svojim Partnerima možemo ponuditi cjelovita i integrirana rješenja, ali i savjete i ideje dobivene za vrijeme održavanja, te biti u korak s vremenom i tehnologijom.
Isti i dugogodišnji smjer više od 30 godina potvrđuje da smo osposobljeni za izvođenje, rukovanje i održavanje malih i velikih postrojenja na području elektroinstalacija, grijanja, klimatizacije, ventilacije i automatske regulacije.

Razmislite, u ovom poslu nema brzih popravaka krivih odluka


ELEKTROLUX GRAĐENJE d.o.o.
Šibenik
ELEKTROLUX TRGOVINA I SERVIS d.o.o.
Šibenik