Područja djelatnosti

Imati samo jednu tvrtku ili osobu koja će ispuniti što više želja i zahtjeva, koja ima obrazovanje da poveže nove tehnologije je i naš cilj prilikom odabira Partnera

OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE

trebamo ostvariti uštedu energije, a ne pratiti trend novih tehnologija

Mi možemo kvalitetno rješiti Vaše potrebe za energijom uz pomoć

  • sunca, fotonaponski sustavi
  • vjetra, vjetrogeneratori
  • toplinskih pumpi (zemlja-voda, voda-voda, zrak-voda), ili dizalica topline


Dodatne informacije:

Smanjite trošak električne energije u Vašem kućanstvu ili tvrtki korištenjem obnovljivih zelenih izvora energije.
Iskoristite naša iskustva u led rasvjeti, inverter klima uređajima, toplinskim pumpama, grijanju potrošne tople vode, te objedinite, racionalizirajte i smanjite potrošnju el. energije, ali i Vaš životni CO2 trag koji ostavljate u predivnoj atmosferi naše zemaljske kugle!Jeste li zamoreni povećanjima računa za struju?

Nemojte očekivati da će Vam cijena ili potrošnja el. energije pasti, svjedoci ste da je cijena energije u stalnom porastu i da je u skladu s cijenama svih ostalih energenata kao što je nafta, plin, voda,... Solarni fotonaponski sustav će generirati električnu energiju koja se može konzumirati u vašem kućanstvu, dok bilo koji višak može se prodati dobavljaču električne energije, bez potrebe da ništa učinite. Već sada HEP ugrađuje dvosmjerna brojila bez da je potrebno tražiti suglasnosti od drugih državnih agencija.Želite li zaraditi prihod od svog krova?

Naša država kao članica EU je postavila za cilj veći postotak električne energije iz obnovljivih godina. Za poticanje su uveli godišnje subvencije u gotovini za osobe koji stvaraju "zelenu" struju.Želite li smanjiti svoj ​​ugljični otisak?

Jednom instaliran sustav neće stvoriti dodatna zagađenja i smanjiti će emisiju ugljičnog dioksida.

ELEKTROLUX GRAĐENJE d.o.o.
Šibenik
ELEKTROLUX TRGOVINA I SERVIS d.o.o.
Šibenik